Het laatste energie- en klimaatnieuws

25

jan

Vijf vragen over isoleren beantwoord

Steeds meer mensen kiezen er bewust voor om hun woning te isoleren. Maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen van een geïsoleerd huis? En is je huis eigenlijk wel geschikt voor isolatie? In dit blog beantwoorden we vijf vragen over isolatie.

22

dec

Wel of geen elektrische occasion kopen?

Gastblogger en elektrisch rijden-expert Jorma neemt je mee in zijn overwegingen om juist wel of niet voor een elektrische occasion te kiezen.

14

dec

Groen licht aan het eind van de grijze tunnel

Is het nou eindelijk eens klaar met dat gesjoemel?

26

nov

5 redenen om in de winter zonnepanelen te laten installeren

Hoewel de zon zich in de winter minder vaak laat zien, is dit een goede periode om zonnepanelen te laten installeren. We zetten vijf redenen op een rij.

22

nov

Kom van dat gas af!

Onlangs werd tijdens Zondag met Lubach weer aandacht besteed aan de energietransitie met een 'Nederland Gasvrij-item'. Lubach was niet bijster enthousiast over de warmtepomp. Sam, software architect bij Vandebron, schreef een reactie op de uitzending.

Het laatste energie- en klimaatnieuws

Vandebron is een energieplatform met een missie. Via ons blog houden we je op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van goeie energie.

Tags
VandebronInspiratiebronnenSlim ladenKennisbankBio-energieBeleidElektrisch rijdenGeschiedenisKlimaatSailorsZonne-energieActueelSjoemelstroomWindenergieNatuurTechGoeie energieGroenDoenImpact